79 Kč
Titbit Bárbikjů je výjimečná tím, že v ní nenajdete nic jiného než zachráněná rajčata, mango, chilli, cibule a česnek spolu s vybranou kombinací koření. Tím vznikla lahodná kombinace chutí a sklenička je na rozdíl od spousty dalších podobných produktů 100 % nadupaná zeleninou a ovocem, navíc tou zachráněnou.
Složení: rajčata, cibule, čerstvé mango, cukr, slunečnicový olej, třtinový cukr, hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kurkuma, výtažek koření), med, chilli papričky, worcester (voda, ocet, cukr, sůl, víno, švestková povidla, kyselina citronová, směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), koření pálivá paprika, uzená paprika, uzená sůl, med, voda, sůl.
VYUŽITÍ
Omáčku je vhodné použít k dochucení hotových jídel, k podlévání při pečení, ale i jako marinádu na syrové maso před grilováním. Chuťově se hodí k libovému i tučnějšímu masu jakéhokoliv druhu, včetně vepřových nebo hovězích žeber a kuřat.
Rozhodně ideální je tato omáčka ke grilování – na potírání masa při grilovaní. Hodí se samozřejmě i jako omáčka k pečené zelenině či bramborám. Stejně tak jí můžete zkusit smíchat s jogurtem a majonézou a ochutit si bagetku anebo sendvič.
Titbit Bárbikjů je výjimečná tím, že v ní nenajdete nic jiného než zachráněná rajčata, mango, chilli, cibule a česnek spolu s vybranou kombinací koření. Tím vznikla lahodná kombinace chutí a sklenička je na rozdíl od spousty dalších podobných produktů 100 % nadupaná zeleninou a ovocem, navíc tou zachráněnou.
Složení: rajčata, cibule, čerstvé mango, cukr, slunečnicový olej, třtinový cukr, hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kurkuma, výtažek koření), med, chilli papričky, worcester (voda, ocet, cukr, sůl, víno, švestková povidla, kyselina citronová, směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), koření pálivá paprika, uzená paprika, uzená sůl, med, voda, sůl.
VYUŽITÍ
Omáčku je vhodné použít k dochucení hotových jídel, k podlévání při pečení, ale i jako marinádu na syrové maso před grilováním. Chuťově se hodí k libovému i tučnějšímu masu jakéhokoliv druhu, včetně vepřových nebo hovězích žeber a kuřat.
Rozhodně ideální je tato omáčka ke grilování – na potírání masa při grilovaní. Hodí se samozřejmě i jako omáčka k pečené zelenině či bramborám. Stejně tak jí můžete zkusit smíchat s jogurtem a majonézou a ochutit si bagetku anebo sendvič.